Sunday, May 13, 2012

Don't forget me, please



Mekko ostettu, jee. Käytinpä muuten sen koko viiskymppisen mitä äiti anto mulle, oliko yllätys? Ei. Kuvia bloggauksessa? Kyllä.

Eilen siis tosiaan kävin siellä ostamassa sen mekon minkä halusinkin ostaa ja kävin samalla syömässä. Kati nyt tosta tarttu matkalle mukaan ja vierähtihän siellä stadissa sitten kuitenkin kokopäivä, vaikka toisin oltiin ajateltu. Sitä sinne jää aina kampin femmaan jotain omaa hommaamaan. Cyberista mekko kuitenki tuli ostettua ja sain kappahlista yllätyspussin, koska ostin sieltä huulirasvan. Pussin sisältö sitten osottautu leluks ja Noora ainakin ilahtu siitä.



Annatteko anteeksi teinipeilin, läskiyteni, huoneeni sotkuisuuden & asentoni? 
Aamen.

Ainiin sitten tossa tänään, tuli laitettua lisää julisteita seinälle ja ah, mun huone on niitä täynnä. Enkä edes laittanu niitä kaikkia vielä. Peiliinkin kiinnitin pikkukuvia, mitä lehestä on tullu leikeltyä ja hienohan siitä tuli. On siinä pari valokuvaa mun suvustakin, niin ei pääse unohtamaan rakkaitaan. Olenko huono, kun mulla ei ole mun kavereista kuvia? Hui, pitää hankkia. Nyt tänne niitä kuvia !

Ainiin ja tänään olikin spesiaali päivä !
ÄITIENPÄIVÄ. 

Annoin äidilleni kortin, jonka tein ite koulussa. Mut sit se teki meille kakkua, mikä oli aika tavallista meiän perheessä, mut miten mä oon muilta kuullu et meiän muiden pitäs leipoa sille? No, ei siinä mitään. Ei se anna meiän tehä sitä :):):) + Ville teki muuten muffinseja, ettekä arvaa kui hyviä ne on. Nam.

Friday, May 11, 2012

If i'm a bad person you don't like me


Eilen mä vaan taisin pysytellä kotona. Ihan siks, että mä en ole oikeasti jaksanut tehä yhtään mitään, taino toki. Piti mun eilen vahta Nooraa vähänaikaa, mutten mä mitään sen kummempaa tehnyt. Jos dataamista ei lasketa tekemiseks.


Tää päivä nyt vähän oli mitä oli, ei mitään valittamistakaan oikeastaan. Paitsi se uni jota näin jostain ihme nukesta joka puri mua aina kun nukuin ja aamulla kun heräsin se oli mennyt mun sängyn alle piiloon. Äidin mielestä se oli siinä unessa ihan normaalia, eikä suostunut tekemään asialle mitään. No mä potkasin sen meiän parvekkeelta alas ja seuraavana päivänä siinä unessa mulla oli lisää puremia. Se ei ollu siis auttanu mitään. 


Mä en todellakaan halua nähä noita unia toiste, pitääköhän mun alkaa lukea unikirjoista mitä se meinaa jos näkee purevia nukkeja? Tai jotain muuta sinnepäin osuvaa juttua. Mutta toki, huomenna mä menen stadiin ja aion ostaa ittelleni sen kevätmekon mitä mä olen katellut. En aio laittaa siitä kuvaa, koska mun kaverit yleensä ottaen lukee mun blogia ja mä en tavallaan halua että ne tietää sitä mekkoa. Vaikka kaks niistä sen jo tietää, mutta ei se mitään. Muille en kuitenkaan halua sitä vielä näyttää.


Mulla on toinenkin mekko, jonka ostin Kreetalta tosin viimevuonna ja se on kermanvaalea, joten mä en muutenkaan halua sitä sinne kevätjuhliin. Kai mä sitten jatkan tätä leikkimistä sen kanssa, vaikka mua alkaakin oksettaa kun katon itteäni se päällä peilissä. Mä en ymmärrä miten joku voi olla niin läski kun minä. Okei minä, mutta miks? Sikskö koska mä syön ja syön ja sitten haluaisin taas peruuttaa sen että söin? Vai siks että mulla on niissä kilpirauhasissa jotakin vikaa? Menen muuten sinne verikokeisiin ensviikon tiistaina, jollon se asia sitten katellaan. Onkohan mulla niissä jotain? Toivottavasti on, että mulla olis joku pätevä syy mun lihavuuteen. 


Tässä kuitenki kuva musta se päällä. Älkää hakatko mua kuvan laadusta. Ei ollu muita kotona että ne vois ottaa musta kuvan, enkä muuten antais niiden ottaakkaan. Onneks mun päätä ei näy tässä, oksentaisitte muuten varmaan tuplasti siihen verrattuna mitä oksennatte näkemättä mun päätä. Oikeesti. Mä haluan laihtua ja nopeasti.


Wednesday, May 9, 2012

I'm so tired being here



Huoh, ei yhtään tekis mieli tänne mitään yrittää vääntää, mut yritänpä nyt kumminkin. Ja muuten sori mun kauniista käsialasta, en vaan osaa. Kuva on siis ite tekemä.

Eilenhän oli tosiaan Sveitsi - Suomi matsi, josta mä en nyt ala mitään sen kummemmin selittelemään, koska jääkiekko blogihan tämä ei ollut. Mut tosiaan, menin sanomaan yhdelle nettisivulle oman mielipiteeni, jokahan oli että haluan Sveitsin voittavan. No heti alettiin haukkua & sanottiin muutenkin tosi rumasti. Musta ainakin on tervettä kannustaa ja pysyä sen oman asiansa kannalla. Oman mielipiteen pitämisessä ja erilaisena olemisessa, ei ole _mitään pahaa. Muistakaa ihmiset se.

Slovakia voitti tossa just Kazakstanin 4-2 ja tiukoille meni sekin, mutta niinkun mä sanoin, en tästäkään mitään ala erityisesti selittämään. Sen vaan sanon tässä että Slovakia alko laiskottelemaan ja jos voitto ja jääkiekko ihan muutenkin kiinnostaa, niin asian eteen pitää muuten jotain tehdäkin.

Muttajoo tän päivän muihin tapahtumiin olis nyt ihan varmaan hyvä mennä, mulla olis jotain kerrottavaakin. Tossa aamulla lähdettiin mun äidin kanssa astmatutkimuksiin taas. Pituus ja paino otettiin ja kävi selväksi käyristä, että mun paino jatkaa nousuaan vaikka mä liikkuisin kuinka paljon ja söisin terveellisesti. Ihan pystysuora viiva ylöspäin siinä painokäyrässä. No mut sitten laitetaan jokupäivä tässä verikokeisiin ja katotaan onko mulla kilpirauhasissa jotakin vikaa - se kuulemma voi aiheuttaa sen lihomisen. No, kaikki tietää kuinka paljon mä vihaan verikokeita..Jo pelkkä ajatuskin verestä kulkemassa ihmisen sisällä saa mun kädet hikoamaan ja puutumaan. Hyi oikeesti. Toivotaan et kaikki nyt on kunnossa.

Sitten mä päädyin spirometriaan ja niille jotka ei tiedä mitä se tarkoittaa niin se tarkoittaa puhallustestejä. Piti puhaltaa niin paljon kun pystyy ja siitä katotaan sitten millä voimalla se puhaltaminen lähtee. Mitataan vähän niinkun keuhkojen toimintaa. Mut eipä mulla kai muuta..hmm. Ei kai, joten moimoi.

Monday, May 7, 2012

Sorry for party rocking


© otettu netistä, en ole itse siis kuvannut.


Noniin, oli pakko päästä tänne fiilistelemään voittoa :)


Slovakiahan pelas siis just ottelun USA:ta vastaan ja kaikkihan oli ihan satasella sitä mieltä, että Slovakia tulee kaatumaan tänään. Mutta haha, toisinpa kävi, Slovakia voitti lukemin 2-4 ! Kuvitelkaa miten kuset housussa mä istuin sohvalla ja melkeen hypin jännityksestä. ETTEKÄ VARMASTI, arvaa miten ylpeä mä olen Slovakiasta. Ja hei, muistakaa mitä mä sanoin..Slovakia voittaa vielä maailmanmestaruuden, koska me täältä vielä noustaan.


Ekassa erässä, ekan 47 sekunnin aikana, synty heti maali Slovakialle ja senhän teki Granak. Sitten kun ekaa erää oli pelattu noin viistoistaminuuttia teki Radivojevic maalin taas kerran Slovakialle. Peli oli siis 0-2 Slovakialle.
Sitten USA:laiset tasotti 1-2, eikä me pienistä vaan vikan kuuden sekuntin aikana ekasta erästä me tehtiin 1-3 maali. Oikeestaan Sekerahan sen teki :)


Sitte synty 2-3 tasotus maali tokalla erällä, mut kolmanteen jatkettiin ilman uusia maaleja. Kolmannen erän vikan minuutin aikana USA:lla ei ollut maalivahtia pelissä, koska ne otti sen tilalle siis yhden pelaajan lisää. No sitten Miroslavhan vetäs puolestakentästä tyhjään maalin ! 2-4 siis Slovakialle ja niinhän se päätty.


Tän ansiosta niillä on vielä toivoa ja nyt mä voisin mennä nukkumaan, koska huomenna meen taas kouluun. owo, pääsen ylpeilemään Slovakiasta.

But honey, we don't know fear


"She is a myth that i have to believe in"

Heräsin tossa puol kahentoista maissa ja ajattelin että olisinki nukkunu johonki kolmeen. Ihana tunne. Arvatkaapa mitä tein ekaksi? Menin koneelle, oli varmaan aika vaikeeta arvata.

Tänään on ollu harvinaisen tylsä päivä, minkälaista yleensä on jos on kipeä. Illalla alkaa vasta ottelut, noin kahen ja puolentunnin päästä on Slovakia - USA matsi, jonka aion ehkä kattella..Riippuu uskallanko. Mut pitäähän mun nyt Slovakiaa mennä kannustamaan, joten todennäkösesti katon. Jos siis saan kattoa tosta olohuoneestal kun ei mulla omassa huoneessa mitään korttia ole.

Siivosin tossa joku tunti sitten, mut ei tää vieläkään mikään kamalan siisti ole. Pöytien alla on sipsien palasia ehkä liikaakin ja en jaksanu edes kaikista paikoista pyyhkiä pölyjä, joten hyh. Ei tää mua niinkään haittaa, mut olis se joskus kyl kivaa et huone olis hirveen siisti + äiti saa raivarin jos tää ei oo. Mut kuka nyt kinostaa joistakin parista pölyhiukkasesta? Okei mun äiti, mut siis muut ei.

"I won't give up on you"

Hassua, miten oon kuunnellu yhtä soittolistaa jo paripäivää eikä siinä edes ole kun 6 biisiä. Pitäs varmaan uudistaa se kohta, tai siis laittaa siihen muitakin biisejä. Ainakin noi chisun kappaleet siitä vois jo poistaa, alkanu käydä jo tylsiksi. Ihmettelen miksei ne muut ole. Vaikka ne onkin mun lempibändeiltä :)

Hiu, ainiin mulla on synttärit kahen viikon päästä, eli 23. päivä tätä kuuta. Onnitelkaa jos jaksatte, piristäs varmaan ihan mukavasti mun päivää (: 
"Hei kiitos, saisinkos sen kitarani jo nyt?" Et, vasta sitten kahdeksastoista päivä. Hyvin surullista, muttakai mä hei kestän.



Sunday, May 6, 2012

I don't belong here

I'm sick of this game, can anybody help?


Oli ehkä samalla mahtavin päivä pitkäänaikaan, että ärsyttävin mies muistiin. Jääkiekko ei menny mun joukkueilla ihan nappiin tänään, mutta otteluista silti nautittiin. Lisätään tähän vielä ne tuhelot, jotka ei voi sietää muiden omia mielipiteitä, kaiken pitää olla just niin kuin niidenkin mielestä.

Aamulla siis tosiaan heräsin puol kymmeneltä, kun pikkusisko tuli siihen huutamaan jotain että pitäs herätä. No tälläkertaa mä annoin sen anteeksi, koska mä olin sanonut eilen illalla että aamulla sitten herätätte tasan puol kymmeneltä. Ihan omaa syytäni siis. No mutta ei siinä mitään, ihan tarkotuksella oli siihen aikaan herättävä, nimittäin Ranska - Kazakstan matsi sitten alko 12.15 ja sinne paikanpäälle oli ehittävä Villen kanssa. Ville siis on tavallaan mun puolveli, mutta tavallaan taas ei. Ottaa niistäkin perhejutuista sitten selvää.
Todettiin sitten jossainvaiheessa että kahenkymmenen minuutin päästä lähtee just hyvään aikaan bussi ja mulle tuli kiire hoitaa hommani, koska olin jääny kattomaan muumilaakson tarinoita. Hyvä minä.

No sitten kun kaupunkiin päästiin, ni jo siellä joku spurgu makas ambulanssia oottaen. Ei tainnu sijottaa askeliaan hirveen hyvin. No alepaan suunnattiin ja mukaan tarttu paketti nenäliinoja. Ja koska teitä tuskin kiinnostaa niin en kerro kuinka paljon ne nenäliinat makso, vaan jotain 1,15e

Junalla sitten suunnattiin Pasilaan ja Pasilan asemalta pääskin tosi helposti Hartwall Areenalle, jossa se peli sitten olisi. Kierreltiin toki hetki, ennen kun päätettiin mennä istumaan paikoillemme. Siellä oli jo paljon ihmisiä liput käsissä. Mullakin oli, sieltä semmone pieni lippu ilmasiks tongittu. No se kärsi kun heiluttelin. Kazakstanin puolella kun tietysti oltiin. Ville tosin tykkäs Ranskasta.

Kun se eka erä sitten loppu, me päätettiin mennä käymään ulkona ja sitten vaihtaa paikkoja. Lopulta me vaihettiin ne meiän paikat sinne toiselle puolelle koko areenaa, just sinne missä kukaan ei istunu. Toki meiän yläpuolella oli suomalaisia jotka siellä sitten Ranskaa ja Kazakstania kumpaakin kannusti. Se yks niistä kuitenkin omistautu Ranskalle ja sen huomas. Se kiva juttu mikä niissä paikoissa oli, oli se että nyt näki paremmin kumpaakin maaliin, sekä oltiin just siinä sen jutun yläpuolella, mistä ne pelaajat menee vaihtopenkeille tai pelaamaan. Siinä moni klikkaili niiden kanssa kun ne käveli sieltä, mutta mä en uskaltanu vaikka tekikin mieli. Ne oli tosi söpöjä ja mua kaduttaa kun en menny. Siitä kuitenkin näin ne ihan parin senttimetrin päässä, se oli hienoa.

Loppu ottelu olikin sitten Ranskan hallussa ja peli päättykin 6-3 Ranskalle. Harmi, mäkun tykkäsin Kazakstanista. Mut yks ihana asia oli, että siellä soitettiin Avenged Sevenfoldin Walkia..Miten ne osas lukee mun ajatukset !

No sieltä ihan normaalisti tultiin sitten pois, junalla ja bussilla. Matka suju rauhallisesti, eikä mitään spurguja näkyny siellä sitten. Ehittiin just kotiin ennen kun Slovakia - Suomi ottelu sitten alko ja päätin olla kattomatta sitä ottelua, koska jännitti ihan liikaa. Varsinkin sen edellisen matsin jäljiltä. No loput siitä ottelusta sitten kumminkin katoin ja sehän päätty 1-0 Suomelle. No ei siinä mitään, kummatkin pelas ihan sairaan hyvän pelin. Ja oon toooosi ylpeä Slovakiasta, varsinkin Jan oli liian ihana. Sankarini :)

Voittohan ei ole tärkeintä vai mitä? Pääasia on että on hauskaa ja saa nauttia siitä mistä pitää. Kyllä me tästä vielä Slovakian kanssa noustaan, se on varmaa. 

p.s tekin rakastitte mun jääkiekkohuuumaaa. Tää postaus oli sille.


Saturday, May 5, 2012

unrequited

 

 I'd do anything to have her to myself,
 Just to have her for myself.
 She is everything to me,
 The unrequited dream,
 The song that no one sings,
 The unattainable.
 She's a myth that I have to believe in,
 All I need to make it real is one more reason.

   
 I see you lookin at me
 Like I'm some kind of freak
 Get up out of your seat
 Why dont you do somethin'? 
I see you lookin' at me
 Like I got what you need 
Get up out of your seat, 
 Why dont you do somethin'?

we all need time

Päätin tehä tälläsen gallupin koska hei tylsyys.

OLETKO
1. Suudellut pidempään kuin minuutin? - joo.
3. Suudellut elokuvissa? - en.
4. Suudellut kahden eri ihmisen kanssa samana iltana? - en.
5. Ollut rakastunut? - m.
7. Ajanut ylinopeutta? - en.
8. Maalannut huoneesi? - joo.
10. Tullut jätetyksi? - en.
11. Varastanut rahaa kaveriltasi? - joo.
12. Mennyt juuri tapaamiesi ihmisten auton kyytiin? - joo.
13. Ollut nyrkkitappelussa? - en.
14. Karannut kotoasi? - en.
15. Suudellut tuntemattoman kanssa? - en.
16. Lähtenyt kotoasi ilman, että kerrot vanhemmillesi? - joo.
17. Lintsannut koulusta, että voit tehdä jotain kivempaa? - en.
18. Nähnyt jonkun kuolevan? - en.
19. Ollut lentokoneessa? - joo.
20. Suudellut valokuvaa? - joo.
21. Nukkunut kolmeen saakka? - joo.
22. Maannut selälläsi ja katsellut pilvien lipuvan ylläsi? - joo.
23. Tehnyt lumienkeliä? - joo.
24. Ollut naamiaisissa? - joo.
25. Huijannut pelissä? - joo.
26. Ollut yksinäinen? - joo.
27. Nukahtanut töissä/koulussa? - joo.
28. Tuntenut maanjäristyksen? - entiedä.
29. Koskettanut käärmettä? - joo.
30. Kävellyt/ajanut päin punaisia? - joo.
31. Ollut jälki-istunnossa? - joo.
32. Inhonnut omaa ulkonäköäsi? - aina.
34. Eksynyt? - joo.
35. Ollut toisella puolella maailmaa? - kyllä.
36. Itkenyt itsesi uneen? - joo.
37. Laulanut karaokea? - joo.
38. Tehnyt jotain, mistä vannoit ettet tekisi? - joo.
39. Nauranut niin, että juoma tuli nenästäsi? - joo.
40. Metsästänyt lumihiutaleita kielelläsi? - joo.
41. Suudellut vesisateessa? - en.
42. Laulanut suihkussa? - joo.
43. Nähnyt unta, että menet naimisiin? - joo.
44. Leikkinyt meneväsi naimisiin? - joo.
45. Laittanut kielesi rautapaaluun talvella? - joo.
46. Mennyt kouluun puolialasti? - en.
47. Istunut katolla? - joo.

SUOSIKKI
Nelikirjaiminen sana: siru.
Sarjakuva/piirroselokuva: niitä on paljon !
Inhokkipäiväsi: maanantai, tiistai, keskiviikko, torstai & perjantai.

HENKILÖ, JOKA VIIMEKSI..
Nukkui sängyssäsi: - minä itse.
Näki sinun itkevän: - maaria.
Sai sinut itkemään: - hayley + paramore.
Soitti sinulle: - samuel.
Oli kanssasi elokuvissa: - luokka.
huusi sinulle: en muista.

MUUTA:
48. Kummat on söpömpiä blondit vai tummat? - molemmat.
44. Inhoatko ketään tällä hetkellä? - joo.

45. Ikävöitkö ketään? - joo.
47. Oletko mustasukkainen? - helvetin.
48. Mitä teet viikonloppuisin? - chill.
49. Oletko hyvä koulussa? - en.
50. Mitä kouluaineita vihaat? - matematiiikka.
51. Oletko koskaan rakastunut ensisilmäyksellä? - en.
52. Mitä mieltä olet kaukosuhteista? - en tiedä.
53. Onko sinua koskaan huijattu? - on.

OLETKO...
86. Koskaan itkenyt tytön vuoksi? - joo.
87. Koskaan itkenyt pojan vuoksi? - joo.
88. Koskaan itkenyt eläimen vuoksi? - joo :(

KUINKA MONTA...
89. ...kertaa olet ollut rakastunut? - en oo varma.
90. ...kertaa sydämesi on särkynyt? - pari.
91. ...sydäntä olet särkenyt? - en tiedä.
92. ...ihmistä luokittelisit sellaisiksi tosiystäviksi ? - en tiedä.

HENKILÖ, JOKA VIIMEKSI...
100. Vei sinut ostoksille? - emma.
101. Tarjosi sinulle leivoksen? -  äiti.
 
102. Antoi sinulle poskisuudelman - oolea.entiö.
103. Lainasi jotain vaatekappalettasi? - ne on liian isoi kaikille. emma.
104. Löi sinua? - noora. 
 

OLETKO KOSKAAN...
105. Sanonut "rakastan sinua" ja tarkoittanut sitä - joo.
106. Oletko ollut julkisella paikalla yöpuvussa? - joo.
107. Pitänyt jonkun salaisuuden? - joo.
108. Itkenyt elokuvan aikana? - joo.
109. Suunnitellut murhaa? - itsemurhaa kyllä.
110. Ollut esiintymislavalla? - joo.
111. Toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta? - joo.
112. Missä kulkee pettämisen raja? - sängyssä.
113. Oletko herännyt ikinä "väärästä sängystä''? - joo.
114. Mikä saa sinut raivostumaan? - kaksnaamasuus.
115. Jos saisit valita, haluaisitko lapsesi olevan tyttö vai poika? - poika.
116. Mistä elämässäsi pidät vähiten? - elämä.
117. Mistä elämässäsi pidät eniten? - musiikki.
118. Mistä elämässäsi tunnet suurinta kiitollisuutta? - perhe ja ystävät + musiikki.
119. Jos huomenna voisit herätä jotain kykyä tai ominaisuutta rikkaampana mikä se olisi? - teleporttaaminen 
 
120. Millainen on olosi nyt? - aaaa.
121. Mikä biisi soi tällä hetkellä? - apocalyptica - nothing else matters.
122. Paljon kello on? - 21:29

OLETKO..
123. Ihastunut? - joo.
124. Seurustelusuhteessa? - en.
125. Kipeä nyt? - joo.
126. Lyönyt/läppäissyt vastakaista sukupuolta? - joo.

ONKO..
Joku särkenyt sydämesi? - joo.
Joku ystäväsi pettänyt sut? - joo.
Ollut mukava päivä? - joo.
Sulla paljon kavereita? - ei.
Joku lyönyt/läppäissyt sinua? - joo.

MILLAINEN/MILLAISET
Sukat sulla on? - ei oo sukkii.
Kynnet sulla on? - semi.
Laulutaito sulla on? - emt.
Todistuksesi on? - 8.6
Silmät sulla on? - oudot.

OLETKO:
142. Oletko tajunnut tänään jotain uutta? - joo.
143. Oletko kaivannut tänään jotakin? - joo.

I got what i wanted


Eilenkin olin poissa koulusta, edelleenkin tän pienen flunssan takia.
En oo varmaan maanantainakaan vielä menossa kouluun, koska liikunta.

Huomenna mä kylläkin menen tosiaankin kattomaan lätkämatsia.
Ranska vastaan Kazakstan, varmaan aika jännä kun ei kumpikaan mitään porkkanoita ole jääkiekossa. Ehkä ne sitten pääsee kurkkujen kisoissa hyvillekkin sijoille.
Mutta tosiaan, taidan tässä matsissa olla Kazakstanin puolella. Harmillista kun en edes tiedä kirjotetaanko se noin, kaise. Mutta Slovakia on ehkä se maailman paras jääkiekkojoukkue/maa.

Slovakia muuten hävis Kanadalle tossa eilen 3-2, ei se vielä hei mitään. Kyl me tästä vielä noustaan. Slovakia voittaa vielä maailmanmestaruuden. Se on saletti. Miroslav pelas tosi hyvin, siinä missä ne muutkin slovakit. Oon ehkä tosi ylpeä Charasta & Tatarista. KYLLÄ SE TÄSTÄ ! vapise suomi.

Ens viikolla olis sitten kai luvassa taas astmakontrolli ._. Ei kiitos. Mä vihaan sitä, koska siellä menee tunnetusti kokopäivä + toinenkin. Okei ei. Mut pari tuntia siellä kuitenkin vierähtää, ja kuitenkin ne alkaa taas pitämään mulle puhutteluja siitä kun en ikinä ota mun astmalääkkeitä, mitkä taitaa olla sitä varten että mä pystyisin elää normaalia elämää. Muttaei, laiskuus pistetään kaiken syyksi. Koituukohan se joskus mun kuolemaks?

Eipäs muuten oo enää hirveen pitkään koulua ennenkun kesäloma alkaa. Hui, mä en edes halua tietää mitä kaikkea mä tuun sen aikana tekemään. Mutta äiti kuitenkin lupas, että tälläkertaa me ei olla koko kesälomaa tai edes puolia siitä pieksämäessä, mikä oli mun mielestä ehkä tosi hyvä uutinen. Käytin koko mun viimekesän iskään & mökkiin/mummoihin. Kavereitaki olis hei ihan kiva nähdä, jos mahdollista? Tänäkesänä se ehkä sitten onnistuukin.

Oho, kun kattoo mun last.fm profiilia, niin huomaa etten mä mitään monipuolista musiikkia oo viikon aikana kuunnellukkaan. Paramorea & Evanescence + Avenged Sevenfoldia. Siinä onkin melkein kaikki mitä mä edes kuuntelen. Taino kuuntelen kunnolla. Mut kai nyt saa lempibändeistään nauttia, eikö? Evanescencea on toki tullu kuunneltua tässä nyt vähän enemmän kun eka aattelin, mutta rakastuin siihen niin paljon uudestaan, että huhhuh.

Mun hiusväri alkaa jo kulua ja huomaan että mulla on Hayley- hiukset. Itseasiassa se on musta aika kivaa, jos nyt totta puhutaan. Mut kunhan iskä ei saa raivaria kun meen sinne ja vedä mun päätä kaljuks, niin kaikki on siellä mun hiustenpuolella ihan okei. Samaa ei voi kyl sanoo mun pääkopasta.