Monday, April 23, 2012

I wish that i could fly



Mulla on hirveä ikävä Rosan kameraa :c Okei ei unohdeta Rosaakaan, tottakai mulla on sitäkin ikävä hihi. Mun oma digikamera on tollanen mitään sanomaton ja vanha. Miks saan aina kaikkee mun vanhempien siskojen vanhaa kamaa? Toivottavasti Nooralle suodaan sitte se sama kohtalo mun tavaroiden kanssa (: Saa mun jotain viis vuotta vanhoja t-paitoja ja sit se voi itkee kavereillensa että yhyy tääki on siskon.


Okei en oo noin ilkeä c:


Tuli tänään muuten aika vahva halu lähtee lentoon. Vois vaan aina ku vituttaa tai ei muuten vaan jaksa, niin lähtee lentoon ! Oikeesti. Olis niin hienoa ja kattoo kaikkia leppäkertun kokosia ihmisiä tuolta jostain ja mennä pilvien läpi ja hui c: Lentäisin varmaan ensin johonkin Amerikkaan tai Ranskaan. Hihii, pitää varmaan käydä ostamassa red bullia.


Ja hnngh. Just kun tekis mieli ja olis aikaa pelata simsiä, et löydä mitään niistä peleistä mitä sulla on ._. Joutuu lainaamaan muilta ja niiltäki saan sen vasta huomenna ja niagh. :c Sit kuitenki ku saan sen, ni en jaksakaan enää pelata ja hyi. MÄ HALUAN pelata.


p.s Emma on laivalla aa rakastan sitä ihmistä <3 onneks nään sen huomenna ja aa näin sen viimeks lauantaina, mulla on hirvee ikävä ! Tuokohan se mulle tuliaisia c: RUOTSIN laivalla siis.


pps. tässä muuten rosan blogiosote :--------3



Sunday, April 22, 2012

Over the rainbow

Aaa..tänää ku mä heräsin (samuel soitti..x.x)mä mietin et mikä tääl on näin kirkasta, am i in heaven? Sitte kuiteski selvis et aurinkohan se oli ! Hihii, hypin varmaa kymmenen minuuttia sitku jalat jakso kantaa, ku en oo mitää aamu ihmisiä ja muutenki on sunnuntai (: Oli muuten helvetin kuuma ulkona, kun sitte Rosan kanssa sinne uskaltauduin. Rosalla ehkä oli kuumempi, se ei ottanu huppariaan pois mikä saatto olla syynä. 

Rosa otti järkkärinsä mukaan ja mä varastin sen. Otin varmaan miljoona hyvin tarpeellista turhaa kuvaa. Hihii tässäpä pari niitä kuvia.















--
Joo oon taiteellinen ja mun kohteet kuvauksellisia eikö? Tykkään valokuvaamisesta, mut noi yhet tässä talossa ei arvosta järkkärien hintoja ._. en mäkää, mut hihi. Olis se silti ihan muksua saada.

jatkan ari koivusen raiskaamista. en ees tykkää koko artistista ;__;

Saturday, April 21, 2012

pain.

Emma 14v.
happy birthday !

Emmalla siis synttärit tänään, muttei me niitä vielä mitenkään erityisesti olla vietetty. Jotenki omituisesti oon vaan syönyt jo kaks kertaa erilaista synttärikakkua..hmm.
Mut kolmas kerta toden sanoo, eikö?

Rikoin sitten mun yhen kaulakorun tänään ja se koru löytyy nyt jostain roskien keskeltä, taloyhtiön roskakatoksesta. Surullista kun pidin sitä vasta kolmatta kertaa, mut aina ei voi voittaa.
Vaikka välillä tuntuu siltä, etten mä vois ikinä voittaa.
Ainakaan missään liikunnallisessa nyt kun mun jalat on paskana.
Pitäs hakee varmaan buranaa tai jotakin, mutta kun kerran perseensä tähän tuoliin laskee, niin siitä ei niin hevillä enään sitte noustakaan :)
Nokai mä kohta voisin hakea jotakin.

Hui väsyttää liikaa, vaikka kello onkin vasta puol kakstoista ._. 
mun unirytmi on taas vähän sekasin, vaikkei se koskaan kunnossa oikeen oo ollukkaan.
Mut eise parhaimmillaan nytkään ole.

JA

tähän loppuun kuva prinsessasta.

eli musta.

Friday, April 20, 2012

angels are calling

Hrr..mun hiukset alkaa pikkuhiljaa kääntyä mua vastaan 8( Ne ei tottele suoristusrautaakaa enää, ni mitä mä sitten voisin vielä yrittää? :o

Mutheijoo! HOHOI. ARVATKAA MITÄ !? Mulle tuli eilen joku hirvee siivousvimma ja siivosin koko mun huoneen ja järjestelin tavarat paremmin kun ikinä ja tein kaikkia muutoksia ja aaah, rakastan sitä. Okei en ihan, mutta kivempi se on kun ennen..jaksais vaa laittaa kaikki julisteet seinälle, ni sitten...:)

nääh, en tiiä mitä voisin tänne kirjottaa. :( 

Eikujoo, tiättekste, vaihan koulua ja aa haluun vaihtaa...mitä vittua? Siis haluisin periaatteessa vaihtaa sitä koulua , mut silti tulee kai ikävä kaikkii ja ku on ollu viis ja puol vuotta samassa koulussa, ni miettii sit et miten ihmiset siel suhtautuu siihe et siel on yks vituttava ihminen vähemmän. Englannin painotteiselle luokalle oon kuitenkin menossa jaja kyl siel varmaa tulee olee ihan kivaa ja nii. 

Hihi, ajattelin kuulkaas muuten pukeutua kevätjuhlassa mekkoon koska haluan. En haluu kuitenkaa ehkä nähä mitä siit sitte tulee o_o Oon vähän etuajassa, mut ei se mitää. Onha kaikki muutki.

ps. en tajuu mitä järkee koko postauksessa oli :)

Friday, April 13, 2012

Friday the 13th

Heimoi, ajattelin tässä alussa nyt ilmottaa, että käyn tänään(kin) vähän hitaalla.


Tosiaan joo just niin, laittelen tähän pikkasen jotain kuvia niistä mun uusista hiuksista ja sitten niistä mun vanhoista.

tässä vanha lettini (:

alla ne uudet hiukset.



sori tän vikan valaistus eheh, oon mahtava kuvaaja.
--

hoihoi, tänään on perjantai kolmastoista, niinkun kaikki varmaan ties. 
EIKÄ, mulle tapahtunu mitään jeejee c: 
kuitenki jään salaa dataamisesta kiinni vielä hihi.
Kävin meiän viikin nutan avajaisissa ja pelasin siellä fifaaa ja sitte oli narri.
niin se kohokohta viikosta, mikä ei enää oo kohokohta.
entiiä mitä siel on tapahtunu mut näin asiat on.
NARRI, on siis se teatteri. SIELLÄ vietän perjantai iltani aina ihmisten kanssa.

nyt kaikki varmaan juhlii jossai et jee viikonloppu wuhuu, mut mä en.
huomena on koulua ja mä viel arghgh. kuolen.
ei voi olla pimeempää paikkaa ku koulu - okei ehkä mun pääkoppa, mut jos sitä ei lasketa -, opettajatki siel luulee että ne saa meiät vielä joskus kuriin tai ymmärtämään jotakin niistä niiden matematiikan yhtälöistä nana.

ostin muuten fazerina- jäätelön, heihei (8


Wednesday, April 11, 2012

Höh. Moi.


Entiä miks sanoin höh, mut se saattaa liittyy siihen ettei mul tänään oikeestaan oo ollu mitään tekemistä. KATTOKAA silti oon tulos tänne selittää mun "kissat on korissa"- juttuja (8


Nanananananana, okei ihmiset näki tänää mun hiukset ekaa kertaa ja ne kuulemma piti niistä ihan hirmuisesti. Kaksi ihmistä kuulemma kuolee aina ku näkee mut ;___; en mä haluu et ne kuolee. Mut kiva et ihmiset tykkäs jeejee.


Ää saatana kuolen vittu. Haluun mennä yhteen mcr-miittiin, mut mulla on jotain pientä sosiaalisuus fobiaa tässä tai jotakin. Pelottaa tutustua ihkuihin uusiin ihmisiin o.o tiättekste ku ei haluu olla tyhmä muitten silmis, et vois saada niist jotain kavereitki. Sitku tuntuu kummiski siltä, et ne vihaa sua jajajaaj ARGH. en uskalla. mut raahataan sinne.


AINII MUUTE. olihan mulla tässä illalla jotakin tekemistä tititi. Olin tuolla stagella (se on semmone paikka mis on kaikkii tapahtumii ja viikin nuorisotalo nyt järjestää meille nuorille semmosia kivoja rock-tapahtumia), siellä oli kivoja bändejä. MUT SE YKS, jäi kyl mun mielee hienosti.

Tuesday, April 10, 2012

rain comes only for the poor.

Helloooutaa kaikille (8


Yks asia tähän ekaks..MÄ VÄRJÄSIN MUN HIUKSET PUNASIKSI JA LEIKKASIN NE HIENOSTI. Okei tosta nyt ei saanu hirveesti irti, mutta siis toiselta puolelta lyhyet  tosi lyhyet. Nää mun hiukset onnistu ainaki omasta mielestä tosi hyvin jaaaaa rakstan niitä hehhe.
Ja sit en haluu kehuu itteeeni tai mitään, eli kävin kampaajalla. Reissu makso sitte 60e mut SEN ARVOSTA kumminkin. Sori tää capsin raiskaus, muttakun olen Siru niin teen sitä aina.


Nää muuten tuoksuuki kivalta - mut siis. Aihetta mun piti nyt vaihtaa, se ainaski olis suunnitelmissa. EIKU ainii..kuvia laittelen niistä hiuksista sitten joskus viikonloppuna tai lähempänä. Kaikki jaksaa odottaa - jos kiinnostaa. TAI jos niitä lukijoita nyt löytyy sieltä ruudun takaa, vaikkei olekaan vielä liittynyt lukijaksi. Ite ainaki teen aina välillä niin ovelasti hehhe (8


Joo mutta koulusta. Onko pakko ? Okei pakotan itteni :D:D. Noei siel oikeestaan mitään ihmeellistä - joten miksi aloin tästä puhumaan ? (: entiedä. Olen Siru ja yritän saada kaikki numerot nousemaan. Sain hyvä- merkinnän vikalt ussantunnilt jee. OLIHAN mul jotain kerrottavaa, nimittäin öö sain mun MATIKAN KOKEESTA 8½, olkaa ylpeitä lalallaa. I'm singing in the rain ! Okei tääl ei sada mut muuten hyvä ..


Hui tää mun blogikirjottaminen alkaa edistyy. Näinkin pitkää tullu jo kirjotettua (vaikka puolet onki jotain paskaa mun hienoista hiuksista :3) mutta kumminkin.

Monday, April 9, 2012

..?

Ömm..joo moi ! Eheh, miten bloggaaminen alotetaan ? o.o 
Kaise jotenki näin (:


Joo elikkäs, nimeltäni olen Siru, oon kaksitoista vuotias tyttö - joka varmaan tuli kaikille selväks tai entiiä - helsingistä. Tää on varmaan ehkä noin viides kerta kun yritän tehä ittelleni pysyvää blogia (: mut pikkuvikoja, eikä me niistä välitetä eihän ? Jokatapauksessa, kaikki - minä mukaan lukien - haluu et tää nyt onnistuu, jos tänne siis lukijoita jostain päin suomea tai asdfghjk, jostain päin nyt kumminkin ilmestyy.


ooh, tänne väliin. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ GERARD ! :3


Hehe, joo oli pakko. Jostakin varmaan arvasitte, kuuntelen my chemical romancea. :-----) Kuuntelen öö myös avenged sevenfoldia, paramorea, simple plania, green dayta, linkin parkia ++ yms.yms.en jaksa luetella, koska satun olemaan laiska ihminen. Mutta asiasta tuhanteen. Telkkaria mä en nykyään hirveen paljoa kattele, mut jos katon ni ne on jotain csi, ncis:n tapasia, ymmärsitte kyllä.


MUT mä satun jumaloimaan mun konetta - joka muuten on aika uus, ku vanha meni paskaks - ja oon aika datis eheh :---Dd
NIIIN, puff. Pelaan aika paljon videopelejä, suurimmaks osaks sotapelejä. COD:eja kyl ehkä enimmäkseen (okei en edes halua kokeilla muita) :D, mut muuten aika hyvä eikö ? 


muttajoo, tässä tais olla tää mun LEGENDAARINEN ensimmäinen bloggaus mun uudessa blogissa (joka muuten meni päin persettä) muttaheihei c: