Saturday, June 2, 2012

Don't close your eyes






NICKE OLI HYVIN YHTEISTYÖHALUINEN.

Apua, sori. Oikeesti, ties millon mä olen viimeks blogannu. Okei kolmastoista toukokuuta, sunnuntaina. Mut ei me pienistä.

Ekakski lähettiin sinne pieksämäkeen, siellä nyt ei ollu oikee tilaisuutta mitään bloggailla tai ottaa kuviakaan. Sitte ku pääsin kotiin, niin äitipä ilmotti että nyt sitten viedään sun konees, sekä puhelimes huoltoon, kun sä niiden valitit olevan rikki. Voi helvetti sanon mä. Siellä ne sitten oli viikon tai pari, en mä nyt muista. Mutta kumminkin, sain nää takas eilen :):) Mutta tässä siis lienee syy siihen, että mä oon ollu hiljaa tässä parikin viikkoa.
Sori siitä.

Muttahei, arvatkaapa mitä. Kesäloma on täällä, vaikkei siltä yhtään tunnukkaan. Vettä sato tänään ja oli ihan helvetin kylmä, okei liiottelen mut kumminkin. Tuuli ainakin. Todistukseni keskiarvo sitte tippuki taas vaihteeks viime vuoden 8.6:sesta 8.5:seen tänä vuonna. No ei se mitää. Kai se ihan hyvä on, toi kässä jäi kyl ärsyttää. 7 vittu. Mun eka seiska. Mut ei se mitää, kyl mä sit sen ens vuonna nostan jos mahollista. Eiku apua. Mä meenki siihen toiseen kouluu, mitäpä jos siel onki entistä vaikeempi ja hyi. No sitä mä en saa tietää ku vaa kokeilemal.

Tässä mun kitarani.


Yh, yhtäkkii alko tuntuu silt ku se olis kauhees epävirees enkä osaa virittää sitä, saatikaan sitte soittaa. Joku vois hei pliis opettaa, heeh.